Наголос

Шановні колеги! На ініційованій НСЖУ Всеукраїнській нараді редакторів/керівників локальних медіа “Як вижити в умовах війни?”

Шановні колеги! На ініційованій НСЖУ Всеукраїнській нараді редакторів/керівників локальних медіа “Як вижити в умовах війни?” виступив речник Міноборони України, член НСЖУ, полковник Олександр Мотузяник. Він назвав деякі закриті для висвітлення теми в час війни.
«Ми не можемо говорити про ті операції, які безпосередньо сьогодні проводять Збройні сили України», – зазначив полковник.
Друга закрита тема – військово-технічна співпраця (надання Україні озброєння). «Всі ми маємо розуміти, що ворог також уважно слідкує за цією інформацією, – наголосив представник Міноборони. – Тому, як безпосередньо відбувається ця робота, ми також говорити не можемо. Тут велику роботу роблять наші дипломати і ми маємо величезні перемоги. Зброя надходить, але конкретно ми говорити не можемо. Ми не можемо розкривати логістичні шляхи, як ця зброя надходить до України».
Третя закрита для ЗМІ тема – це рух опору на тимчасово окупованих або частково захоплених противником територіях. «Передусім – це безпека тих людей, які там перебувають і чинять спротив окупантам. Цим також займаються Збройні сили, зокрема – Сили спеціальних операцій», – зазначив полковник Мотузяник.
Берімо до уваги слушні поради нашого колеги!