Наголос

У Андрія Болкуна-ЮВІЛЕЙ!!!

Аж не віриться, що минуло 20 років як я вперше зустрівся з Андрієм Болкуном у стінах Львівської  обласної Державної адміністрації. Він молодий, зубастий журналіст газети «Високий Замок» а я новоспечений чиновник Управління Внутрішньої політики. Саме після кількох гострих публікацій запропонував йому самому прийти у владу і довести,що я можу зробити краще. Маю моральну сатисфакцію,що не помилився. Андрій Богданович чимало років очолював створене нами Управління, підрозділи у виконавчій гілці влади.Але завжди залишався журналістом з великої букви,Лауреат обласної премії в галузі культури,літератури та журналістики ім.В’ячеслава Чорновола. Інтернет –ресурс «Леополіс»,який він створив і розвинув, зайняв гідне місце у інформаційному просторі Львівщини та  України.

Видно,що доля назавжди поєднала мене з Андрієм. Після того як очолив обласну журналістську організацію Він був одним із перших,хто активно допомагав і допомагає у розбудові Спілки журналістів, у згуртуванні цеховиків- медійників. Відповідальний секретар, член Секретаріату, голова журналістської комісії з міжнародної співпраці багато зробив  і робить для утвердження в Україні високих журналістських стандартів.

Дорогий Друже! Сьогодні уся наша журналістська громада вітає Тебе із 50-річчям. Ти ще молодий,досвідчений . Зичимо міцного здорв’я, творчих удач.Щоб та любов до життя,до людей,яку Ти маєш, ще багато років супроводжувала Тебе.

Любимо,Шануємо,Гордимося!

            Від імені Правління та Секретаріату

Львівської обласної організації НСЖУ

                                                                                              Ярослав Климович