Анонси

ФАНДРЕЙЗИНГ ДЛЯ РЕГІОНАЛЬНИХ МЕДІА В УМОВАХ ВІЙНИ

ГО «Інтерньюз-Україна» запрошує на вебінар «Фандрейзинг для регіональних медіа в умовах війни» від засновниці та голови правління фонду «Таблеточки» Ольги Кудіненко. Учасники пройдуть 3-годинний інтенсив і дізнаються, як ефективно залучати кошти для власних медіа.

Коли: вівторок, 4 червня, 11:00-14:00.

Де: платформа ZOOM. 

Для кого: керівників, редакторів та фандрейзерів незалежних регіональних медіа з усієї України. Вебінар буде корисним і для журналістів, які займаються фандрейзингом у своїй роботі.

Під час вебінару ви дізнаєтеся: 

  • де шукати можливості для залучення коштів;
  • як позиціювання медіа впливає на залучення коштів;
  • як подавати заявки на гранти так, щоб отримати підтримку;
  • як налагоджувати довготривалу співпрацю з донором;
  • як залучити та втримати донаторів;
  • як створити успішну фандрейзингову стратегію.

Для участі у відборі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до понеділка, 3 червня 2024 р.

Вебінар проведе Ольга Кудіненко, засновниця благодійного фонду «Таблеточки», що опікується допомогою онкохворим дітям. Ольга має понад 13 років досвіду фандрейзингу та піар-менеджменту. Вона зібрала ефективну команду з 40 осіб та залучила на благодійність понад $31 млн для 60000 дітей. Нині «Таблеточки» входять до ТОП 5 найвпізнаваніших благодійних фондів України. Серед інших успішних проєктів Ольги – робота у Фонді Віктора Пінчука та комунікації під час реконструкції київського ЦУМу. Входить до рейтингів «100 впливових жінок України» за версією журналу Фокус (2014-2018), «100 Найвпливовіших людей України» (NV.ua, 2018-2021) та «30 успішних українців до 30» (Forbes, 2015).

За додатковою інформацією звертайтеся до координаторки проєкту Ганни Чехович [email protected]