Новини спілки

Солодощі та милі дрібнички: діти та онуки працівників медіа отримали подарунки

Українська федерація банків продовольства та Національна спілка журналістів України надіслала солодкі подарунки для дітей на онуків працівників районних медіа. Діти отримали смаколики, розвивальні ігри й мистецькі набори. Враженнями своїх онуків поділилися медійники.

«Дітки дуже задоволені усім! Відразу усе відкрили та розглядали. Я їм розповів від кого подарунки. Розповів про Національну спілку журналістів та її роботу. Нехай буде більше таких чудових подарунків! Діти втішені та щасливі», – зазначає Микола Сенейко. 

«Моя онучка дуже задоволена подарунками. Кожна дитина, яка отримає подарунок, вона уже тішиться. А це ще й посилка з Нової Пошти, то взагалі для неї велика радість. Я їй розповіла від кого подарунок, вона дуже зраділа. Каже, якщо мені від Спілки журналістів подарунки надсилають, значить я буду великою художницею. Вона малює дуже гарні картини й обвішує ними увесь будинок. Отримувати подарунки – це завжди приємні миті. А коли подарунки збігаються з бажаннями, бо прийшли приладдя для малювання, то вона ще дужче тішилася», – розповідає Петра Ткачук.