Наголос

Відбулося засідання секретаріату ЛОО НСЖУ

27 листопада пройшло чергове засідання секретаріату Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Традиційно воно розпочалось з прийому до лав НСЖУ нових спілчан. Цього разу членами ЛОО НСЖУ стало троє осіб.

Голова ЛОО НСЖУ Ярослав Климович вручив “Спеціальну відзнаку НСЖУ” редактору Жидачівської газети “Наш час” Андрієві Данильцю. Нагорода була приурочена до ювілейного дня народження, за багаторічну плідну працю в пресі та активну роботу в секретаріаті. Попри складні виклики, місцевий часопис виходить регулярно на 8 сторінках у повноколірному варіанті. Не кожне видання сьогодні може дозволити собі таку розкіш. Редакція шанує свого читача.

Також члени секретаріату обговорили хід передплатної кампанії. Було зазначено, що цьогоріч вона є надзвичайно складною. “Укрпошта” практично самоусунулась від цієї важливої у сфері національної безпеки справи. Прийнято рішення звернутися щодо вирішення цієї проблеми до Уряду та депутатів парламенту, підготувати відповідне звернення від Львівської обласної ради.

На секретаріаті також обговорили макет січневого номера газети, стан сплати членами спілки річних внесків, проведення підсумкового правління обласної організації.

Фото Миколи Сенейка.