Наголос

Журналістам розкажуть про правила цифрової безпеки під час війни (АНОНС)

Мережа Центрів журналістської солідарності НСЖУ влаштовує тренінг для медіа «Правила цифрової безпеки журналістів під час війни».загрузка…

Про це повідомляє Інформаційна служба НСЖУ.

У програмі:  

– Як захистити обліковий запис від зовнішніх загроз (пошта, соціальні мережі).

– Як захистити і не втратити з власного пристрою важливу інформацію.

– Як захистити свій пристрій від шпигунських програм та вберегти від вірусів.

– Як зберігати в безпеці всю інформацію з ноутбука чи телефона.

Тренер:

Андрій Юричко – журналіст, медіатренер та медіаменеджер з двадцятирічним стажем. Викладає журналістику у КНУ ім. Тараса Шевченка. У МБФ «Академія української преси» займається підвищенням кваліфікації працюючих журналістів, студентів.

Коли і де: 25 квітня об 11:00 у пресцентрі НСЖУ (м. Київ, вул. Хрещатик, 27а). Початок об 11:00.

Важливо: учасникам необхідно мати з собою ноутбук, телефон або планшет.

Зареєструватися (до 15:00 24 квітня).

Нагадаємо, Центри журналістської солідарності – це ініціатива Національної спілки журналістів України, що реалізується за підтримки Міжнародної та Європейської федерацій журналістів, а також ЮНЕСКО. Вона покликана допомагати представникам медіа, що працюють в Україні під час війни. Центри діють у Києві, Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Запоріжжі, Дніпрі та надають журналістам організаційну, технічну, юридичну, психологічну й інші види допомоги.

Про ЮНЕСКО. ЮНЕСКО є спеціалізованою установою ООН з питань освіти, науки і культури. Вона робить внесок у мир та безпеку, сприяючи міжнародній співпраці в освіті, науці, культурі, комунікації та інформації. ЮНЕСКО сприяє обміну знаннями та вільному потоку ідей для прискорення взаєморозуміння. Вона є координатором Плану дій ООН щодо безпеки журналістів і проблеми безкарності, який спрямований на створення вільного та безпечного середовища для журналістів і працівників ЗМІ, зміцнюючи таким чином мир, демократію та сталий розвиток у всьому світі. ЮНЕСКО тісно співпрацює зі своїми партнерськими організаціями в Україні для надання підтримки журналістам на місцях.

Використані терміни та подання матеріалу в цій публікації не є висловленням будь-якої думки з боку ЮНЕСКО щодо правового статусу будь-якої країни, території, міста чи району або їхніх органів влади, так само як і ліній розмежування й кордонів.

Автор несе відповідальність за вибір і представлення фактів, що містяться в цій публікації, а також за висловлені в ній думки, які не обов’язково відповідають позиції ЮНЕСКО та не покладають зобов’язань на Організацію.