Наголос

ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ!

ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ!

Від себе особисто , членів Правління та Секретаріату Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України сердечно вітаю   із Різдвом Христовим та Новим 2020 роком, який стрімко переносить кожного  у майбутнє. Яким стане він для журналістської спільноти залежить від нас. Адже життя ставить перед нами нові виклики але незмінними залишаються високі журналістські стандарти, відстоювання свободи слова, покликання служити вірою і правдою українському народу, сини і дочки якого боронять рідну землю від московського окупанта.

Чимало журналістських колективів Львівщини не лише постійно готують репортажі з передової,де служать наші земляки, а й стали волонтерами,чим можуть наближають  перемогу над ворогом. Ваших публікацій , телерепортажів чекають у багатьох родинах. За це Вам подяка і шана.

Не забуваймо про глибокі коріння львівської журналістики,яка бере початок з 1749 року, коли у Львові вийшла друком перша газета. Ми, спілчани, вважаємо саме цю дату початком створення нашого журналістського об’єднання.

Тож пам’ятаймо про це, несімо у Рік новий кращі традиції української журналістики. Кожному із Вас,Вашим родинам,близьким і рідним міцного здоров’я,наснаги творчих удач та перемог. Нехай довіра людей надихає Вас на нові звершення!

            Веселих Свят!

Голова Львівської обласної організації НСЖУ                Ярослав Климович