Всеукраїнські новини

В Україні запустили міжнародний проєкт з пошуку роботи для українських фрілансерів

В Україні почав працювати міжнародний проєкт з пошуку роботи для українських фрілансерів – JOINTECH Talent.

Цей проєкт запустила ведуча єврейська гуманітарна організація “Джойнт” у партнерстві з міжнародною єврейською студентською організацією “Гілель” для того, щоб допомогти представникам єврейської громади, які живуть в Україні, монетизувати свої таланти. 

 

“Ми хочемо, щоб кожний учасник нашої програми впевнено крокував до своїх мрій, успішно розвиваючи свої навички, будуючи кар’єру, яка приносить не тільки прибуток, а й радість”, – розповідають організатори. 

Учасниками нової платформи JOINTECH Talent можуть стати представники єврейської громади від 18 до 40 років, які живуть в України та бажають розвиватися у digital-сфері. На цій онлайн-платформі учасники зможуть знайти актуальні пропозиції по роботі з таких сфер як SMM, IT, дизайн, маркетинг, копірайтинг, таргетинг, переклад тощо.   

Крім робочих пропозицій учасники платформи також отримають багато можливостей, які додатково допоможуть реалізуватися у кар’єрі:

  • Підтримка куратора. Кожному учасникові під час роботи з міжнародними платформами, такими як Fiverr, допомагатиме куратор, підтримка та поради якого полегшать пошук роботи та інших можливостей, а також допоможе знайти клієнтів з усього світу;
  • Безпечні хаби. Учасники проєкту можуть користуватися комфортними та безпечними хабами, які працюють на базі єврейських центрів у Кривому Розі, Харкові, Сумах та Одесі. Ці простори оснащені усім необхідним та мають комфортні умови для роботи під час війни: безпечні укриття, стабільний інтернет, електрику та опалення й необхідне обладнання для роботи та навчання;
  • Soft-skills. Усі учасники платформи матимуть змогу підвищувати свою кваліфікацію у digital-сфері за допомогою різних навчальних програм, курсів з англійської мови, розвитку soft-skills та допомозі в монетизації навичок у фрілансі. Зокрема, вони зможуть поглибити свої знання з криптовалют, дизайну, SMM, нейромереж, штучного інтелекту тощо;
  • Міжнародний ринок. За допомогою онлайн-платформи учасники зможуть знайти клієнтів з усього світу й отримають міжнародний досвід роботи.    

 “Наша мета – створити спільноту, де люди підтримують один одного, допомагають розвивати таланти та разом досягають успіху на українському та міжнародному рівні”, – кажуть засновники проєкту. 

Для того, щоб стати учасником, потрібно зареєструватися на сайті – https://www.jointech-talent.org.ua/. Після індивідуальної співбесіди з куратором ви станете учасником нового проєкту.