Наголос

Шановні колеги!

Засвідчуємо вам свою повагу та дякуємо за те, що незважаючи на надзвичайні обставини, ви продовжуєте активно працювати на інформаційному фронті нашої країни.

Багато хто з вас знає нашого колегу, керівника «Журналістського фонду України» Дмитра Богуславського. Свого часу багато добрих справ для спілчан по всій Україні робила очільниця Журфонду Людмила Богуславська, дружина Дмитра…

Нині журналіст Богуславський захищає Вітчизну в лавах Збройних сил України. Підрозділ, де воює Дмитро Валентинович, гостро потребує автомобільної техніки: автівки для транспортування поранених і пікапа для перевезення кулеметників. Крім того, військовим дуже потрібні рації.

Детальна інформація за посиланням: https://nsju.org/novini/pidrozdil-zhurnalista-vijskovogo-gostro-potrebuye-raczij-i-avtomobilnoyi-tehniky/

Закликаємо вас зробити внесок у перемогу України та долучитися до допомоги  нашому колезі. Просимо вас поширити інформацію про збір коштів (у ЗМІ вашого регіону, соцмережах) та, за можливості, особисто долучитися до цього процесу.

Кошти на рації для підрозділу, де служить журналіст Дмитро Богуславський, приймаються на картку 5375414116232710 (Монобанк. Резчик Аліна Анатоліївна).

У цей важкий для країни та суспільства час дуже важливо продемонструвати єдність та взаємодопомогу журналістської спільноти.

Дякуємо за співпрацю! Разом до перемоги!

З повагою,

Голова НСЖУ                                                               Сергій Томіленко