Наголос

ЗВЕРНЕННЯ Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України до польських журналістів

ЗВЕРНЕННЯ

Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України

до польських журналістів

Дорогі наші колеги, журналісти Польщі!

Сьогодні весь Український Народ і наші славні Збройні сили ведуть важку й кровопролитну війну з російськими окупантами! Від ракет і бомб московських військ гинуть тисячі мирних мешканців нашої країни, страждають діти, жінки, люди похилого віку. Сотні українських солдатів віддають своє життя, захищаючи не лише рідну країну, а й цілу Європу від знахабнілих і диких орд кремлівської солдатні. Зі зброєю в руках ми боронимо не лише наші домівки й спосіб життя, а й цінності західної християнської культури, свободу, демократію, законність!

Ми дякуємо вам, нашим сусідам полякам, за неймовірну допомогу і підтримку українців у цій війні з Росією. Ми дякуємо цілому світові за солідарність і неймовірну фінансово-політичну підтримку України!

Звертаємося до польських журналістів і надалі підтримувати нашу країну й на такому не менш важливому зараз фронті, як інформаційний спротив. Пишіть правду, інформуйте про злочини російських окупантів, допомагайте біженцям з України, висвітлюйте надання гуманітарної допомоги. Закликайте польських добровольців йти нам на допомогу! Бо лише разом ми можемо перемогти Путіна і його армію. Правління Львівської ОО НСЖУ