Наголос

До політичної еліти України Звернення журналістської спільноти Львівщини

Шановні представники політичної та громадської еліти України, президенти, лідери проукраїнських політичних сил!

В цей день, оголошений Днем єднання, звертаємось до вас з закликом про об’єднання, формування спільної думки та позиції, щоб виступити єдиним фронтом перед потенційною агресією, що може дорого коштувати для  всього українського народу.

    Світова історія знає не мало прикладів, коли об’єднані єдиною метою народи перемагали значно потужнішого за них ворога. Отже і нам сьогодні потрібно бути всім разом, відчувати плече один одного, знаючи, що жоден з нас не буде покинутий на полі бою, жоден з нас і не покине поле бою. Україні потрібна суспільна впевненість, що ми дійсно велика нація, а цього можна досягти лише суспільною консолідацією, суспільною єдністю. То ж звертаємось з закликом до вас, представників політичної еліти України, зробити цей важливий, можливо і важкий  крок, подати один одному руку, перегорнути ті сторінки, що формують невидимі перепони. Від імені журналістської спільноти Львівщини звертаємось до вас з проханням дати українському народу віру у спільне велике майбутнє Української цивілізації. Від вашої спільної позиції сьогодні залежить все, що кров’ю та потом здобували наші батьки.

      Взаємодопомога, взаєморозумінні та повага нам потрібні не лише щоб протистояти зовнішньому ворогу, а ще для того, щоб створити умови для зростання добробуту наших громадян, значного зростання оборонної могутності, а від так і завоювання потужного авторитету в світі. Щоб в лиху годину, допомагали не лише нам, але і ми мали змогу допомогти, коли інші будуть цього потребувати. 

Ми віримо у вашу мудрість!

Україна переможе!

Слава Україні! 

Героям Слава!      

Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України.