Наголос

До уваги керівників ЗМІ !!

Висловлюючи свою повагу та шанування хочу проінформувати про ініціативу громадської організації «Центр інституційного моделювання, оцінювання та рейтингування» щодо формування рейтингу сайтів територіальних громад Львівської області “ІнТерГром – Сайти – Львівщина – 2021”. Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України підтримує дану ініціативу, і саме тому звертаюсь до вас з проханням, розглянути можливість розміщення інформації про озвучену ініціативу в засобах масової інформації (Додаток 1).
Для подальшої взаємодії з проектом з побудови рейтингу прошу контактувати з
організаторами за телефоном (068) 4352130, або електронною поштою
[email protected]
З повагою
голова Львівської обласної організації НСЖУ Ярослав Климович

Додаток 1

Про рейтинг сайтів територіальних громад Львівщини
Цифрові технологічні процеси, буквально на очах стрімко змінюють все. В тому числі змінюються і підходи у сфері публічного управління. Управлінські рішення, які ще вчора вважались надзвичайно інноваційними, сьогодні вже є безнадійно застарілими. Ті території, організації, установи, що впроваджують цифрові технології в ногу з часом, отримують значні конкурентні переваги. Тотальна ера всеохоплюючої інформатизації вражає своєю системністю і охоплює вже буквально все, що стосується забезпечення життєдіяльності пересічного мешканця цивілізованого світу. Громадською організацією «Центр інституційного моделювання, оцінювання та рейтингування» ініційовано проект з оцінювання та рейтингування сайтів територіальних громад Львівської області “ІнТерГром – Сайти – Львівщина – 2021”.
Проект спрямований на формування високої культури цифрової взаємодії між органами місцевого самоврядування та мешканцями, напрацювання стандартів електронного врядування на базовому рівні, виявлення найкращих практик цифрової трансформації територіальних громад Львівської області, оцінювання публічності у прийнятті рішень і як підсумок на побудову рейтингу в основі критеріїв якого є: інформаційність, інноваційність, інтелектуальність. При такому підході оцінюється: відкритість, доступність, технологічність.Оприлюднити результати рейтингу планується у вересні-жовтні 2021 року за номінаціями мала громада, середня громада, велика громада і дуже велика громада.Для участі у рейтингу необхідно подати подання до організаційного комітету рейтингу.