Наголос

«Телерадіокомпанія продюсерський центр «КАДРИКИ»

«Телерадіокомпанія продюсерський центр «КАДРИКИ» вже 10 років працює із дітьми та підлітками, займається розвитком творчого потенціалу дітей та підлітків, профорієнтацією абітурієнтів. Кожного року, в продюсерському центрі «Кадрики» понад 80 дітей віком від 5-ти до 16-ти років здобувають теоретичні, а головне практичні знання за напрямками: Медіашкола (основи журналістики, ораторська майстерність), акторська майстерність (сценічне мовлення, міміка, жестикуляція), школа відеомонтажу, вокальна студія. Також вихованці «Кадриків» беруть участь у зйомках телевізійних програм, кліпів, мюзиклів, фільмів, роликів; концертах, фестивалях, святах.

   За роки роботи продюсерський центр «Кадрики» розробив власну методику «Розвиток успішної особистості», яка включає в себе систему занять та навиків, які необхідні для розвитку таланту та запитів дитини. За допомогою позашкільного навчання у продюсерському центрі «Кадрики», дитина вже у шкільному віці може профорієнтуватися та визначитися зі своєю майбутньою професією.

      Найважливіше те , що окрім теорії, вихованці «Кадриків» освоюють вміння роботи на сцені, перед камерою, мистецтво володіти голосом.

    Відвідуючи наші заняття, дитина з нього віку може визначитись із своїми вподобаннями, талантами та бажаннями. Ми допомагаємо батькам та дітям відкрити у дитини потенціал та спрямовувати його у  правильне русло.

На вибір напрями курсів –

Медіашкола – курс «Телезірка», де діти освоюють основи роботи телебачення, роботи телеведучого в кадрі , пробують себе у ролі телеведучого у групових навчальних зйомках, які відбуваються один раз у два місяці.

Ораторське мистецтво, де діти працюють над своїм мовленням, навчаються мистецтву публічного виступу , долають страх публічного виступу, а також навчаються мистецтву імпровізації.

Модельна школа, діти освоюють дефіле, позування, фотопозування, модельний етикет. Пропонується участь у модних показах. Акторська майстерність , діти працюють над своїми емоціями, навчаються тримати себе на сцені, працювати із ролями, вживатись у роль, працюють