Наголос

Шановні колеги!

Шановні колеги!

Інформуємо вас про ініціативу керівництва АТ «Укрпошта» підвищити тарифи на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою.

Завдяки партнерству Національної спілки журналістів України та Федерації професійних спілок України відповідний проект наказу Міністерства інфраструктури України ще не пройшов погодження ФПУ (через передбачений урядовий механізм розгляду регуляторного акту спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні).

Проекти документів ФПУ передала до НСЖУ, відповідно,  Спілка журналістів скликає 28 квітня термінову Всеукраїнську нараду редакторів газет для розгляду нових поштових тарифів.

Звертаємо вашу увагу, що Наказ запроваджує нові тарифи на приймання та доставку видань за передплатою не лише з доставкою з 1 січня 2022 року, а й з 1 липня 2021 року.

Національна спілка журналістів України наполягає на недопущенні підвищення поштових тарифів до кінця 2021 року (про це йшлося і на Всеукраїнській нараді редакторів газет 8 квітня за участі керівництва АТ «Укрпошта»).

Просимо вас ознайомитися із проектом наказу Мінінфраструктури  та надіслати свої пропозиції для розгляду на Нараді на адресу: [email protected]  

Нарада пройде в онлайн-форматі, 28 квітня (початок – 14.00). Програму та посилання на цифрову платформу ZOOM надішлемо вам напередодні події.