Наголос

Атаки на права працівників : позиція профспілок

Шановні колеги!

Інформуємо вас про зміцнення партнерських зв’язків між Національною  спілкою журналістів України та Федерацією профспілок України. Зокрема, представники ФПУ брали активну участь у нещодавніх Всеукраїнських нарадах редакторів, підтримують Спілку у питаннях захисту прав журналістів та у відстоюванні інтересів преси в стосунках з «Укрпоштою».

Наступного тижня відбудеться спільна важлива подія для активів НСЖУ та ФПУ –  Всеукраїнська онлайн прес-конференція на тему: «Атаки на права працівників: позиція профспілок».

Участь у заході візьмуть профспілкові лідери України та фахові юристи з трудового законодавства.

Під час прес-конференції журналісти дізнаються про позицію найбільшого профспілкового об’єднання стосовно законопроектів, які передбачають внесення змін до Кодексу законів про працю України, та про наслідки застосування такого законодавства. Буде змога отримати відповіді на запитання із застосування трудового законодавства в редакційній практиці і поради журналістам щодо захисту їхніх трудових прав від кваліфікованих юристів ФПУ.

ТОП-спікером заходу буде голова Федерації профспілок України  Григорій Осовий. Також, до участі у прес-конференції будуть залучені голови  регіональних Федерацій професійних спілок.

Просимо вас особисто долучитися до участі у цій онлайн прес-конференції. Дата та час проведення: 22 квітня 2021 року, 14:00. Орієнтовна тривалість наради – 1,5-2 години. Місце проведення: онлайн-платформа Zoom.

Також, просимо поширити інформацію про цей захід серед ЗМІ вашого регіону. Для участі у заході їм буде необхідно заповнити анкету за цим посиланням: https://forms.gle/WjkF2ZWAxzaGayQB6

Деталі – в Анонсі на сайті НСЖУ – http://nsju.org/golovna/trudovi-prava-postavte-zapytannya-kerivnycztvu-federacziyi-profspilok-ukrayiny/.