Наголос

З Днем українського прапора: найкращі привітання у віршах, картинках та листівках

У переддень Дня незалежності українці відзначають свято національного прапора. 23 серпня – День державного прапора / УНІАН Завтра українці відзначатимуть головне свято в державі – День незалежності. А сьогодні, 23 серпня, святкуємо ще один важливий день – на честь національного українського прапора. Найкращі варіанти привітань з Днем державного прапора України дивіться нижче. День прапора України: дата та історія свята День державного прапора в Україні відзначають щорічно 23 серпня – напередодні Дня незалежності. Офіційно свято було започатковано у 2004 році указом тодішнього президента Леоніда Кучми.

Цей документ доповнив наступний президент Віктор Ющенко. Своїм розпорядженням він заснував традицію підняття синьо-жовтого прапора під час державних свят, зокрема й 23 серпня.

Привітання з Днем прапора День Державного прапора відзначаємо, Пишається Україна прапором, це всі ми знаємо. Ми вітаємо дорогу Батьківщину нашу, Квітни, співай і тільки кращай! Ми бажаємо українцям удачі й перемог, Щоб не було проблем і незгод. Бажаємо Україні милій процвітати, Та щастя-радості пізнати.