Наголос

З Днем Незалежності!!!

ШАНОВНІ СПІЛЧАНИ!

            Маю честь від імені  Секретаріату,Правління  та особисто від себе привітати журналістську спільноту Львівщини з Днем Незалежності України!

   Ми зуміли відродити пам’ять про наше глибоке коріння,нагадати усьому світу,що українська державність сягає часів зародження цивілізації. Підтвердження цьому й історія львівської журналістики,яка започаткувала перші друковані видання ще у середині XVII- століття, поруч з багатьма європейськими країнами . Як і тоді так і сьогодні журналісти віддано працюють на утвердження розвою рідної землі. Вони разом  з Героями Майдану відстояли європейське майбутнє, сьогодні в окопах, разом із нашими воїнами, боронять незалежність держави від посягань російського окупанта,протистоять інформаційній агресії псевдо журналістів Кремля.

Життя ставить перед нашою журналістською спільнотою нові виклики. Яку державу ми побудуємо для прийдешніх поколінь? Демократія,утвердження верховенства права,свобода слова,піклування про кожного українця… Чи зможемо стати силою,яка не дасть нам відійти від омріяного шляху? Залежить і від кожного із нас , шановні колеги-спілчани.

Тож ж нехай таланить Вам та Вашим родинам,друзям та побратимам .Віримо у міць та процвітання нашої рідної України!

            Слава Україні! Героям слава!

            З повагою та найкращими побажаннями!

Голова Львівської обласної організації НСЖУ                                                            Ярослав Климович