Наголос

Фонд наративної журналістики Карі Говарда оголошує грантову програму для журналісток

Карі Говард любила історії, які залишали у читачів відчуття, наче вони щойно зустріли нового друга. Письменники, яким пощастило працювати з нею як їхнім редактором, зіткнулися з викликом вплести музику повсякденного життя та пристрасть незвичайної любові в тканину історій, що висвітлюють найважливіші проблеми дня. Родина та друзі Карі разом із Міжнародним жіночим медіа-фондом мають честь запропонувати гранти на підтримку наративної журналістики, яку вона відстоювала. 

Максимальний розмір грантів – 5000 доларів США. Кандидати можуть бути журналістами друкованих видань або журналістами друкованих видань, які очолюють мультимедійну групу. Прийнятними є проекти, опубліковані англійською мовою в будь-якій точці світу. Усі звіти та публікації мають бути завершені протягом шести місяців після надання гранту. 

Критерії прийнятності

  • Ця можливість відкрита для жінок і небінарних журналістів.
  • Кандидати можуть бути позаштатними або штатними журналістами друкованих видань і можуть подати заявку індивідуально або як частина багатоформатної команди.
  • Професійна журналістика має бути основною професією претендента.
  • Кандидати повинні мати три (3) або більше років досвіду професійної журналістики. Стажування не зараховується до професійного досвіду.
  • Кандидати повинні мати підтвердження зацікавленості від редактора або мати підтверджену історію публікацій у відомих ЗМІ.
  • Кандидати повинні подати заявку та опублікувати її англійською мовою. 
  • Будь-яка багатоформатна звітність повинна доповнювати друкований проект.
  • Будь ласка, зверніть увагу, що історії можна публікувати в цифровому вигляді і не обов’язково в газеті чи журналі. 

КРАЙНИЙ ТЕРМІН: 14 липня 2024 року, 23:59 за східним стандартним часом

Заявники отримають рішення щодо своїх заявок до середини серпня .

Примітка: IWMF вважає, що стать не відповідає одному поняттю. Ми включаємо всіх жінок, небінарних і гендерно неконформних журналістів.

Якщо у вас виникли проблеми з доступністю під час подання заявки, будь ласка, зв’яжіться з [email protected] . IWMF прагне проводити доступні, інклюзивні заходи та програми. Будь ласка, повідомте нам, якщо вам потрібне житло чи послуга.