Всеукраїнські новини

Запрошуємо на семінар «Публічний діалог: особливості рівного охоплення всіх груп населення і роль ЗМІ

Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Львівської  області до участі в освітньому вебінарі на тему «Публічний діалог: особливості рівного охоплення всіх груп населення і роль ЗМІ у його побудові»

Вінницький пресклуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів в рамках проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними медіа».

Вебінар «Публічний діалог: особливості рівного охоплення всіх груп населення і роль ЗМІ у його побудові» відбудеться 22 березня з 15:00 до 18:00 в режимі онлайн на платформі ZOOM.

Ця тема важлива для представників/представниць українських медіа. Адже журналісти є ключовими медіаторами при побудові діалогу між громадою і владою. Вдала комунікація на цьому рівні може сприяти подоланню наслідків війни, протидії ворожій пропаганді, а також побудові демократичного толерантного суспільства.

Участь безплатна. Кількість місць обмежена – 20 учасників з однієї області.

Для участі у вебінарі заповніть реєстраційну анкету онлайн за посиланням: https://forms.office.com/r/d0ibcAUpUS

Заявки на участь приймаються до 17:00 години 21 березня 2024 року. Запрошення та посилання на ZOOM-платформу для участі будуть надіслані учасникам заздалегідь.