Всеукраїнські новини

Журналістів запрошують вивчати англійську

Національна спілка журналістів України запускає Speaking Club (розмовний клуб) для вивчення і практикування англійської серед журналістів

Зустрічі відбуватимуться в онлайн-форматі. Ведучий – Brendan Molloy, вчитель із Ірландії, який професійно викладає у школі, волонтерить та активно допомагає українцям, які знайшли прихисток у цій країні.

Перший Speaking Club запланований на 14 березня о 9:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/yv23VNj7dDTph1hY7

Під час реєстрації вам потрібно буде зазначити номер телефону у WhatsApp. Також після кожного заняття ви отримаєте домашнє завдання для самостійного опрацювання за бажанням.

Останнім часом попит на англомовних українських журналістів збільшується. Міжнародній аудиторії цікаво почути новини від людей, які проживають кожен день в подіях війни та особисто бачать реальну ситуацію. НСЖУ неодноразово поширювала можливості для українських медійників про міжнародні програми і заходи англійською.

Якщо ви листуєтесь англійською, але залишається страх розмовляти, – чекаємо на вас!

Якщо гугл-перекладач вас манить скористатися його послугами та зробити Ctrl+C – Ctrl+V, – вам також до нас!

Якщо давно мрієте про вдосконалення своєї англійської вимови – запрошуємо вас!

Якщо виникає бажання поповнити словниковий запас, а часу немає для самостійного опрацювання – ми опрацюємо й це!

Якщо ж ви вільно розмовляєте з носіями англійської – вам будемо раді, адже ділитися корисним досвідом та отримувати від цього фідбек – це також суттєво.

Неважливо, який ви маєте рівень мови, чи це А1, чи С2, – кожен український медійник може доєднатися до English Speaking Club.