Наголос

Вийшов друком черговий номер видання ЛОО НСЖУ “Львівщина медійна”

Побачив світ крайній номер газети “Львівщина медійна” Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Секретаріат та правління ЛОО НСЖУ привітали журналістську спільноту Львівської області з Різдвяними святами та Новий 2024 роком.

У номері розміщено низку цікавих публікацій про діяльність НСЖУ, редакцій та спілчан.

У редакційній статті “Не втрачаймо час” голова ЛОО НСЖУ Ярослав Климович підводить підсумки діяльності обласної організації та Львівського центру журналістської солідарності за 2023 рік. Немало членів ОО сьогодні служать у Збройних силах України, замінивши перо на автомат. “Спокою у професії журналіста немає. А особливо у час війни. Другий рік боротьби з ворогом ще більше нас загартував. Ми стали сильніші, відповідальніші. Усвідомлюємо, що маємо зброю, яка допомагає нищити ворога, дає змогу підтримувати наших воїнів, краян на окупованих територіях, земляків, що живуть поруч. Це й прискорить нашу Перемогу. Не марнуймо час”, – наголошує Ярослав Климович.

У статті заступника голови ЛОО НСЖУ Петра Цеголка читачі можуть ознайомитися з бойовим шляхом нашого товариша, члена Правління ЛОО НСЖУ Миколи Паська, який від самого початку повномасштабного наступу російських військ зі зброєю в руках боронить Україну.