Новини спілки

Вебінар «Секрети вдалої заявки: як регіональним медіа збільшити шанси на успіх у конкурсах»

Національна спілка журналістів України запрошує взяти участь у вебінарі «Секрети вдалої заявки: як регіональним медіа збільшити шанси на успіх у конкурсах», який відбудеться 31 серпня о 14.00 на платформі ZOOM.

Національна спілка журналістів України, Центри журналістської солідарності у партнерстві з Fondation Hirondelle та Інститутом регіональної преси та інформації (IRMI) запрошують видавців/видавчинь, редакторів/редакторок, журналістів/журналісток локальних медіа з усіх регіонів України до участі у вебінарі, присвяченому секретам вдалого оформлення заявок на участь у конкурсних і стипендійних програмах.

В умовах війни, коли традиційні джерела доходів для багатьох медіа недоступні або суттєво втратили у вазі, донорська підтримка міжнародних партнерів у вигляді конкурсів, грантів і стипендій стає вкрай важливою. Спікер вебінару, узагальнивши досвід роботи в журі низки творчих конкурсів у 2022-2023 рр., поділиться з представниками локальних медіа конкретними порадами, які допоможуть їм збільшити шанси на успіх, а отже — посилити свою економічну стійкість.

Спікер: Віталій Голубєв, медіаексперт, секретар НСЖУ, засновник Школи універсального журналіста і всеукраїнського конкурсу «Я — журналіст!», автор 6 книг з ефективних комунікацій.

Учасники вебінару дізнаються:

  • Як бути переконливішими в конкурсних заявках: поради і приклади
  • Фактори, які збільшують шанси на позитивне рішення експертів при розгляді аплікаційних форм журналістів і редакцій
  • Лайфхаки з досвіду автора: за лаштунками журі творчих конкурсів і стипендійних програм

Реєстрація – за цим посиланням

Зареєстровані учасники отримають на електронну пошту лист із посиланням на вхід до Zoom-конференції.

Підсилюймо економічну стійкість українських медіа разом! Журналісти важливі!

Вебінар проводиться НСЖУ за підтримки швейцарської некомерційної організації Fondation Hirondelle та Інституту регіональної преси та інформації (IRMI, Україна) в рамках проекту “Підвищення стійкості українських медіа”, що фінансується Swiss Solidarity.