Наголос

Гала-концерт та урочиста церемонія завершення ХІХ Міжнародного фестивалю «Рекітське сузір’я – 2022»

Бурхливими хвилями омиває свої берега Тиса… Вічні слова Євангеліє тихо відлунюють… Століттями Королево пише власну історію на тлі різноманітних подій. Сьогодні Королівське відділення МАЛіЖ мало честь стати організаторами фестивалю “Рекітське сузір’я 2022”. Та от питання: чи вічні ці події? Чи вічно Тиса водограями дзюрчатиме? Чи житиме слово святе? Чи продовжуватиме Королево свою славнозвісну історію? Чи фестиваль та маліжани будуть завжди?

Сьогодні ми, підсумувавши результати, насолоджуємося соковитими плодами творчості дітей. Пропонуємо поринути у фестиваль ще раз і згадати крок за кроком все, що відбувалося на ньому. Хай Фестиваль “Рекітське сузір’я” живе в наших серцях приємним спогадом. Все почалося із дитячої руки, яка взяла перо і пензель, музику і слово, інженерію й танець. І об’єднали ми все це у пречудове гроно, що й є нашим фестивалем “Рекітське сузір’я 2022”. Далі варто відзначити всіх, хто невтомно працював над тим, аби ми побачили й відчули всю повноту фестивалю. Звичайно ж, це керівник Василь Федорович Тарчинець, організатори-королівчани та журі з різних куточків України і Європи. Всі ми щодня робили все, аби об’єктивно були перевірені конкурсні матеріали,щоб результати були оголошені на вищому рівні, аби ми насолодилися церемонією закриття сповна. Щиро хочемо всім подякувати за цей чудовий фестиваль. Кожен із нас, учасників та організаторів, – маленька виноградина величного й неперевершеного грона.

Тож хай живе фестиваль! Хай буде мир! Хай буде життя! Тиса, Євангеліє, Королево — наш дев’ятнадцятий фестиваль – все це вічне, безперечно.

Пресслужба Міжнародної академії
літератури і журналістики