Наголос

“Уроки 2019 р. щодо іноземного втручання в інформаційний простір України: стратегії попередження”

Трансатлантична комісія з чесних виборів (ТКЧВ) – складова Фундації «Альянс Демократій», спів-заснована Андерсом Фог Расмуссеном, колишнім Генеральним секретарем НАТО та Прем’єр-міністром Данії . Протягом 2019 р. ТКЧВ здійснювала моніторинг та порівняльний аналіз дезінформації у соціальних мережах напередодні, під час та частково після нещодавніх президентських та парламентських виборів. Моніторинг нашою командою інформаційного втручання он-лайн у поствиборчий період триває надалі.

З метою презентації напрацювань ТКВЧ у сфері дезінформації он-лайн, а також залучення представників аналітичних центрів, журналістської та медійної спільноти, жіночих та правозахисних організацій, ТКВЧ  вже провела серію заходів у Києві у приміщенні КМДА 23-24 вересня ц.р. та планує провести наступну серію заходів 28-29 жовтня ц.р. Окрім того, нами було обрано пілотні регіони, до яких увійшов львівський, де би ми хотіли поширити проміжні результати наших досліджень і залучити місцеве експертне та медійне середовище до дискусії на тему «Уроки 2019 р. щодо іноземного втручання в інформаційний простір України: стратегії попередження».

У цьому контексті ласкаво запрошуємо Вас до співпраці з нами. Презентація панелі відбудеться 31 жовтня 2019 р у прес-залі Обласної Організації спілки журналістів (Вул . Соломії Крушельницької 5/3 між 16.30 і 18.30) .

До панельної дискусії ми плануємо залучити:

–          Пана Анатолія Романюка, завідувача кафедри політології, доктора політичних наук, професора (за рекомендацією ЛНУ)

–          Пана Андріяна Фітьо, експерта (за Вашою порадою)

–          Пана Тарас Радя, ОПОРА (або іншого представника ОПОРИ)

Порядок оплати готові обговорити додатково.

Дві додаткові речі:

–          Нам потрібно буде проектор (у Вас є місце для проектування зображення чи потрібно також шукати екран)?

–          ми би дуже хотіли мати можливість запропонувати учасникам заходу каву/чай та хоча б печиво. Чи буде у вашого колективу можливість взяти на себе відповідальність по підготовці цього маленького частування? Якщо так, скільки Ви передбачаєте нам потрібно було би закласти додатково в бюджет, якщо ми очікуємо 20-30 учасників?

У копії долучаю пані Соломію Паславську, яка допомогає нам на місці з вирішенням всіх організаційних і логістичних питань. Можете писати мені або комунікувати з нею на місці.