Наголос Новини

Колеги привітали Петра Шкраб’юка!

Офіс Львівської обласної організації НСЖУ – така собі мало не рідна домівка для журналістів друкованих, електронних ЗМІ, телебачення та викладачів факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка. Тут можна зустрітись з колегами, обмінятись думками, планами про творче життя за філіжанкою запашної кави чи пахучого чаю.

11 жовтня після засідання секретаріату та продуктивного розгляду актуальних для організації НСЖУ районних комунальних ЗМІ питань відбулась цікава зустріч з Петром Шкраб’юком – відомим львівським письменником, науковцем, літературознавцем. А починав він свій творчий шлях як журналіст.

Тому, як сказав Петро Шкраб’юк, який водночас презентував в обласній організації НСЖУ свої нові книжки “Сто кроків до храму”, “Попід золоті ворота” та інші, надзвичайно шанує працю колег з газет, радіо і телебачення, не пориває з ними стосунків. У творчому доробку майстра поетичного та прозового слова 31 видання.

Голова ЛОО НСЖУ Ярослав Климович від імені членів секретаріату та особисто від себе щиро привітав письменника Петра Шкраб’юка з днем народження, побажав йому земних гараздів і нових видань, на які чекають читачі та шанувальники його літературної творчості.

Про творчість, видання Петра Шкраб’юка тепло говорили члени секретаріату обласної організації НСЖУ Петро Цеголко, Зіновій Суходуб, Ярослав Фейло та інші.

Приємний подарунок з нагоди дня народження та презентації книг Петру Шкраб’юку зробив журналіст із Самбора Микола Сенейко. Він подарував йому свою нову повість «Долекрут: запізніла сповідь». Варто зазначити, що цей прозовий твір Львівське видавництво «Каменяр» представило на Всеукраїнський конкурс «Краща книга України».