Наголос

Ярослав Климович звернувся до міського голови міста Сколе

Міському Голові м.Сколе

                                                                                              Москалю В.Б.                   

                                   Шановний Володимире Богдановичу!

Дозвольте засвідчити Вам і усьому депутатському корпусу Сколівської міської  ради повагу та звернутися з проханням від секретаріату Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України укласти Угоду з редакцією газети «Бойківська думка», як цього вимагає Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» №917-VIII від 24 грудня 2015 року.

Зокрема, у Статті 9 пункті 2 вказано: Приміщення,що перебувають у державній або комунальній власності , у яких на час реформування розташовувалися редакції, передаються в оренду строком не менше ніж на 15 років з розміром орендної плати, установленим для бюджетних організацій. Договір оренди укладається між редакцією та Фондом державного майна України або відповідним органом місцевого самоврядування.

Сподіваємось, що усвідомлюючи Вашу відповідальність за розвиток вільних,незалежних медіа на Сколівщині , покликаних формувати громадянське суспільство  в Україні, зробите вагомий внесок у розвиток Бойківського краю.

З повагою!

Голова Львівської обласної  організації НСЖУ          Ярослав Климович