Наголос

На хвилях радіостанції “Франкова земля ” репортаж із виїзного засідання секретаріату ЛОО НСЖУ у Дрогобичі

П’ятий день останнього зимового місяця став знаковим для всього журналістського корпусу Франкового Дрогобича.

У просторому холі часопису «Галицька зоря» зібрались журналісти на свою довгоочікувану зустріч. Стала вона особливою, оскільки до місцевих представників ЗМІ приїхали члени секретаріату Львівської обласної організації
Національної спілки журналістів України.

Ділових гостей дрогобицьким журналістам представив багатолітній член правління ЛОО НСЖУ, головний редактор Дрогобицького регіонального радіо «Франкова земля», віце-президент Київського Дому Європи, заслужений діяч мистецтв України Йосип ФИШТИК.

Місія спільної зустрічі виокремилась у надто важливу позицію. Йшлося про відновлення діяльності Дрогобицької первинної організації НСЖУ та вибори голови  і нового складу секретаріату.

Голова Львівської обласної організації НСЖУ, заслужений журналіст УкраїниЯрослав КЛИМОВИЧ детально проаналізував діяльність секретаріату, ознайомив із завданнями, які диктує час і нинішнє українське суспільство, зосередив увагу журналістів на тому, що необхідно зробити ближчим часом, аби повнокровно влитися у жвавий процес сучасного масмедійного простору. Досвідом власної журналістської діяльності поділилися з дрогобицькими колегами  заслужені журналісти України, члени секретаріату – представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Львівській області Петро ЦЕГОЛКО,  Ярослав  ФЕЙЛО, а також відомий львівський тележурналіст Василь ГАВРИЛИШИН.

Аудіо репортаж за посиланням http://www.radiofz.com.ua/?p=5210