Наголос

З Різдвом Христовим та Новим 2019-им Роком .

 

 

                                                                                   ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

       Від імені Секретаріату та Правління Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України сердечно вітаю Вас з Різдвом Христовим та Новим 2019-им Роком. Зичимо міцного здоров’я та наснаги,нових творчих удач, здійснення мрій та задумів, професійної відповідальності кожного за долю України. Завжди пам’ятатайте, що нам довіряють,до нас прислухаються,нас поважають!

         Рік,що минає , став випробуванням для багатьох журналістських колективів. Роздержавлення комунальних друкованих видань, створення Суспільного мовлення на базі обласних телерадіокомпаній,перешкоджання з боку окремих чиновників та народних обранців виконанню професійних обов’язків журналістами а в окремих випадках прямі погрози керівникам Медіа та їхнім колективам, стали викликом для журналістської спільноти Львівщини. Обласна організація не залишалась осторонь цих проблем. Спільно з творчою інтелігенцією долали ці труднощі. Змушували керівників Держави, Народних депутатів прислухатись до нашої  позиції. І за це дяка та  шана усім активним членам НСЖУ.

      Новий рік дарує усім нам надію на мирне життя,утвердження європейських цінностей,зростання добробуту кожного українця,формування нової державницької еліти. А це у значній мірі залежить від нас-ЖУРНАЛІСТІВ!

       Хай Господь Бог береже Вас і Ваші Родини!

        З Новим Роком! З Новим Щастям!

            З повагою!

Голова Львівської обласної

Організації НСЖУ                                                                                                                  Ярослав Климович